Specialisaties

Werken in de bouw?

Wil jij aan de slag in de bouwsector? Bij BOUW ZZP’er is er een breed netwerk aan bedrijven en een groot aanbod van toffe projecten waar jij onderdeel van uit kan maken! BOUW ZZP’ers helpt jou bij jouw zoektocht naar een nieuwe opdracht. Dit doet BOUW ZZP’ers door te kijken bij welk bedrijf jouw wensen en behoefte aansluiten. Er zijn zowel bouw ZZP opdrachten voor ervaren vakspecialisten als voor startende ZZP’ers op de arbeidsmarkt. Bekijk het diverse aanbod aan bouw ZZP opdrachten en solliciteer direct! Heb je vragen of staat jouw opdracht er niet tussen? Neem contact met mij op en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Voor het werken als ZZP’er in de bouw heb jij een geldige KvK nodig, BTW nummer, VCA-VOL en ervaring in de branche.

Liever werken in de techniek?

Op de website vind je een ruim aanbod aan ZZP opdrachten in de installatietechniek en elektrotechniek. Ga aan de slag als Loodgieter, Installatiemonteur of Elektromonteur. Bij BOUW ZZP’ers is van alles mogelijk. Bekijk het diverse aanbod aan ZZP opdrachten installatietechniek en elektrotechniek op de website! Kan jij niet vinden wat je zoekt? Neem contact met mij op of ga voor een open sollicitatie! Bouw ZZP’ers helpt je graag.

Civiel & Infra
Zoek jij een ZZP opdracht in de civiel en infra? Bij BOUW ZZP’ers kun je aan de slag als grondwerker of stratenmaker. Bekijk de ZZP opdrachten in de civiel en infra of neem contact met mij op! Er zijn voldoende mogelijkheden.

Afbouw
Wil jij werken in de afbouw? Bij BOUW ZZP’ers is er een diversiteit aan afbouw opdrachten voor ZZP’ers. Zo zijn er o.a. opdrachten voor schilders, stukadoors en kitters. Bekijk alle de ZZP opdrachten afbouw.

Gekwalificeerd personeel
Heb jij ervaring binnen de bouw of techniek, maar zie jij jouw opdracht er niet tussen staan? Dan dan contact op met BOUW ZZP’ers om te kijken naar de mogelijkheden bij ons.

Waarom BOUW ZZP'ers?

BOUW ZZP’ers heeft een sterk netwerk opgebouwd aan ervaren vakspecialisten in de bouw en techniek. Met mijn ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en “down to earth” mentaliteit wil ik een vertrouwd en krachtig team samenstellen van vakspecialisten in de bouw en techniek.

Met BOUW ZZP’ers breng ik vraag en aanbod bij elkaar. BOUW ZZP’ers is de schakel voor bedrijven die zoeken naar vakkundige ZZP’ers in de bouw en techniek en voor de ZZP’ers die opzoek zijn naar een passende opdracht. 

Neem contact op

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Contact gegevens