Over BOUW ZZP’ers

BOUW ZZP'ers

BOUW ZZP’ers heeft een sterk netwerk opgebouwd aan ervaren vakspecialisten in de bouw en techniek. Met mijn ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en “down to earth” mentaliteit wil ik een vertrouwd en krachtig team samenstellen van vakspecialisten in de bouw en techniek.

Met BOUW ZZP’ers breng ik vraag en aanbod bij elkaar. BOUW ZZP’ers is de schakel voor bedrijven die zoeken naar vakkundige ZZP’ers in de bouw en techniek en voor de ZZP’ers die opzoek zijn naar een passende opdracht. Bij BOUW ZZP’ers kan je terecht voor een sterk netwerk aan ZZP’ers, portefeuille van uitdagende opdrachten bij toffe projecten, een vast contactpersoon en interim sales training en coaching. Benieuwd geworden?

Wat doet BOUW ZZP'ers?

BOUW ZZP’ers brengt vraag en aanbod bij elkaar. De schakel voor bedrijven die zoeken naar vakkundige ZZP’ers in de bouw en techniek en voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een passende opdracht. Het is mijn missie om vakspecialisten aan mooie opdrachtgevers te verbinden in de bouw, afbouw, civiel en infra, installatietechniek en elektrotechniek. Dat doe ik dankzij mijn grote netwerk met uitdagende opdrachten en een persoonlijke aanpak. Dagelijks staat BOUW ZZP’ers voor jou klaar!

Bouw opdrachten
Ga aan de slag als (Beton)Timmerman, Dakdekker, Grondwerker of Schilder. Bel mij voor meer informatie.

Techniek opdrachten
Liever werken als Loodgieter, Installatiemonteur of Elektromonteur? Ook die mogelijkheden zijn er.

Gekwalificeerd personeel
Heb jij relevante ervaring als uitvoerend specialist? Dan komen wij graag met je in contact

BOUW ZZP'ers heeft een "sterk netwerk in ZZP'ers in de bouw en techniek". Met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en een "down to earth" mentaliteit.

Neem contact op

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Contact gegevens